Ilias Bulaid zal terugkeren in de kooi bij Bellator Dublin

De Nederlandse Marokkaan Ilias Buliad zal zijn 2de gevecht houden in Bellator.

De oorspronkelijke kickboxer met een record van 25-5 en Enfusion Kampioen maakte zijn MMA en Bellator debuut op Bellator 227 tegen ook debutant Vitalic Maiboroda. De Enfusion kampioen won de partij op spectaculaire wijze. In de eerste ronde gaf hij een knie vanuit de clinch en sloeg Maiboroda 1 seconde voor de ronde voorbij was KO. Hij stond op de kaart met Bellator en MMA grootheden zoals James Gallagher, Michael Venom Page en Benson Henderson.

Bekijk hieronder de finish van zijn partij via zijn instagram account:

View this post on Instagram

First impressions are the most lasting.

A post shared by Ilias Bulaid (@officialbulaid) on

Zijn volgende partij zal weer plaats vinden in de beruchte 3Arena in Dublin, Ierland. Buliad zal het opnemen tegen de Braziliaanse Diego “Alemao” Freitas. Freitas heeft een record van 1-2 won 1 partij op KO en verloor zijn laatste 2 op submission. Bekijk de poster voor het gevecht hieronder:

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY