Brian Hooi in maart weer op de kooi in bij GMC

De Hagenees zal op 7 maart weer in de kooi stappen

Het heeft even geduurd sinds Brian Hooi’s (15-7) laatste Mixed Martial Arts partij (11-5-2018) maar hij heeft zeker niet stilgestaan. Hooi stond namelijk in oktober nog in de boksring, dat is HIER terug te lezen. Hij gaf aan lang blessures te hebben geleden maar hij er helemaal klaar voor was om een druk 2020 te hebben.

Nu is zijn eerste MMA partij van 2020 bekend gemaakt door de atleet zelf. Hij zal op 7 maart afreizen naar München om voor de tweede keer in de GMC kooi te stappen.

Hij zal het namelijk gaan opnemen tegen de Russische Alexander Vertko die momenteel een winstreak van 7 partijen heeft een overal record van 9-2 geniet. Een partij die dus vuurwerk beloofd aangezien beide mannen komen voor een finish.

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNews

RELATED BY