Soufyan Aarab trekt zich terug uit WFL door blessure

De Nederlandse heavyweight zou 16 Februari vechten op World Fighting League MMA

Aarab zou het opnemen tegen Ruud Vernooij. Lees hier meer over het gevecht. Wij spraken vandaag met Soufyan Aarab en die vertelde ons dat hij zich vandaag heeft terug getrokken uit zijn partij tegen Vernooij.

Soufyan heeft een infectie opgelopen in zijn scheenbeen en mag daardoor niet meer de kooi in stappen. Hoe lang het zal duren voordat hij weer mag vechten zullen wij in aflevering 7 bespreken met Aarab.

Vorige week spraken wij met Ruud Vernooij over zijn partij tegen Soufyan. Die zal vrijdag online staan. Als Vernooij een nieuwe tegenstander krijgt of als de wedstrijd word afgezegd moeten wij nog horen.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsWorld Fighting League MMA

RELATED BY