Denise Kielholtz zal vechten op Bellator 239

Miss Dynamite won afgelopen November haar partij in de eerste ronde op submission van Sabriye Sengul . Ze zal nu haar 6de MMA partij bij Bellator draaien. Kielholtz zal daarvoor naar Thackerville, Oklahoma reizen om 21 Februari in de kooi te stappen tegen Kristina Williams.

Williams is niet de minste. Ze staat momenteel 3-2-0 en vocht al haar partijen bij Bellator. Haar debut won ze van de ster Heather Hardy. Dit was voor Hardy haar eerste loss. Van haar 3 gevechten won ze 2 op beslissing en 1 op TKO.

Bekijk hieronder Denise Kielholtz haar laatste gevecht:

View this post on Instagram

Denise Kielholtz met een Americana Win

A post shared by Dutch Fight Network (@dutchfightnetwork) on

Comments

comments

Categories
BellatorEventsMMA NieuwsVideos

RELATED BY