(Throwback) Bellator 223: Mousasi vs Lovato Jr

Op 22 Juni 2019 hield Bellator MMA een dubbel evenement in London, Engeland.

Dit was de 3de keer dat Bellator een evenement hield in London. Dit keer was het in SSE Arena Ze hielden 2 kaarten: Bellator 223 met in de Main event: Paul Daley vs Erick Silva, en co main event James Gallagher vs Jeremiah Labiano. De kaart had natuurlijk een lekker Nederlands tintje. Woman’s Flyweight Denise Kielholtz vocht en won van Bryony Tyrell en Costello van Steenis nam het op tegen Mike Shipman en won die partij ook. Beide Nederlands wonnen op TKO.

Na Bellator 223 begon Bellator London met 3 partijen waar er ook 2 Nederlanders op stonden. Melvin Manhoef nam het op tegen Kent Kauppinen en won een beslissing. Dit was Melvin zijn eerste winst sinds 2015. In de main event stond de Middleweight Champion Gegard Mousasi die de belt verloor op beslissing van Rafael Lovato Jr.

Wij waren erbij en spraken de vechters voor en na hun gevecht. Bekijk hierboven de playlist met alle interviews die wij dat weekend hebben gedaan.

Comments

comments

Categories
BellatorLive reportsMMA NieuwsNewsVideos

Leave a Reply

RELATED BY