Dutch Fight Podcast #08: Maarten Wouters, Tonny van Dijk & Costello van Steenis

Het is alweer de achtste aflevering van de Dutch Fight Podcast en we hebben dit keer drie gasten voor jullie!

In de achtste aflevering van de Dutch Fight Podcast hebben we drie gasten, Maarten Wouters, Tonny van Dijk en Costello van Steenis. We spreken met met de Belg, Wouters over zijn aankomende partij tegenover Fernando Groenhart maar ook hebben we het over zijn volgende partij tijdens Ares 2. Hij zal daar het main event gaan verzorgen tegenover niemand minder dan Nordin Taleb.

Tonny van Dijk zou in eerste instantie tijdens de vierde editie van WFL MMA gaan vechten tegenover de Belg, Losene Keita. Helaas moest van Dijk zichzelf terugtrekken vanwege een blessure die hij uitlegt in het gesprek. Hij is uiteraard wel al bezig met zijn volgende partij dus we weten wat zijn timeline gaat zijn voor het herstel.

Als laatste spreken we met Bellator middleweight Costello van Steenis. Na vier mooie overwinningen in de Bellator kooi kwam in zijn laatste uiting tegenover John Salter te staan waar hij zijn eerste verlies van leed. Hij heeft het over die partij maar ook spreken we over de toekomst, Bellator Nederland en zijn broertje.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNewsPodcastVideosWorld Fighting League MMA

RELATED BY