Ruud Vernooij tekent 3-fight contract bij Eagles FC

Nadat hij zijn partij bij WFL MMA zag wegvallen heeft Ruud Vernooij niet stilgestaan. Hij tekent namelijk een 3-fight contract bij de Moldavische organisatie Eagles FC

In eerste instantie zou Ruud Vernooij in actie komen tijdens WFL MMA 4 in Hoofddorp. Hij zou tegenover Soufyan Aarab komen te staan alleen moest Aarab zich terugtrekken vanwege een blessure. De heavyweight heeft niet stilgestaan want zijn volgende partij is al getekend. Hij neemt het namelijk op tegen de Rus Rizvan Kuniev 15 februari in Chisinau, Moldavië.

Rizvan Kuniev is momenteel op een win-streak van vijf partijen en woon in zijn laatste uiting van Shamil Abasov. Hij won deze partij op TKO in de derde ronde. Zijn record is 7-2 waaronder 3 (T)KO’s, 1 submissions. Zijn verliespartijen kwamen aan de hand van ex-UFC atleet Darko Stosic en UFC atleet Jason Willis.

Ruud Vernooij heeft in zijn laatste uiting een verlies weten te wreken over top MMA atleet Dion Staring. Zijn record is momenteel 6-4 waaronder overwinningen op Dion Staring, Willem Struik en Jurgen Dolch. Hij traint onder Zarko Vuckovic en is momenteel op een 2-fight win-streak. Hij tekent niet alleen voor de partij tegen Kuniev maar ook voor 2 overige partijen die later zullen plaatsvinden.

Comments

comments

Categories
EventsMMA Nieuws

RELATED BY