Reinier de Ridder pakt winst bij ONE: Warriors Code

Hij vocht tegen de Braziliaan Leandro Ataides vanmiddag en won een beslissing.

De Breda’se vechter stapte vanmiddag in de ring in de Jakarta, Indonesie tegen de 11-3 Braziliaanse Leandro Ataides was op een 3 fight win streak en won 2 van de 3 op KO. Reinier is nu nog ongeslagen en 12-0. Met deze winst verdiend hij een title shot tegen de dubbele kampioen Aung La N Sang.

Zijn teamgenoot Pieter Buist won vorig weekend van voormalig kampioen Eduard Foyalang en won die op split decision. Beide Combat Brothers zullen hoogwaarschijnlijk vechten voor een titel. Het zou zo kunnen zijn dat deze zomer ONE 3 Nederlandse kamipoenen heeft waarvan 2 van Combat Brothers zijn.

Hieronder de hightlights gepost op Reinier zijn facebook:

Reinier De Ridder 🇳🇱 edges out Leandro Ataides 🇧🇷

Reinier De Ridder 🇳🇱 edges out Leandro Ataides 🇧🇷 to earn a ONE Middleweight World Title shot against Aung La N Sang!📺: How to watch 👉 http://bit.ly/ONEWCWatch📱: Watch on the ONE Super App 👉 bit.ly/ONESuperApp🏷: Shop official merchandise 👉 bit.ly/ONECShop

Geplaatst door ONE Championship op Vrijdag 7 februari 2020

Hieronder het volledige gevecht:

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsOne FCResultaten

RELATED BY