Alistair Overeem keert 11 April weer terug de kooi in

Dit was een partij die plaats zou vinden in Washington D.C, maar Harris moest zich terug trekken

Walt Harris zijn stiefdochter werd vermist en werd later dood gevonden in November. Hierdoor was Harris geforceerd om zich terug te trekken uit zijn partij met Alistair Overeem (45-18, 1 NC). Jairzinho Rozenstruik viel in voor Harris en won van Overeem met nog 4 seconden te gaan op KO. Met deze KO sloeg Rozenstruik, Overeem zijn lip door midden. Zijn lip is vrij snel weer goed want hij kan weer de octagon in stappen.

Harris won zijn laatste partij in 12 seconden van Aleksei Oleinik via KO. De partij zal weer worden opgepikt in de main event van UFC Portland op 11 April.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsUFCUFC

RELATED BY