Tycho Brakel krijgt vervanger voor WFL MMA 4

In eerste instantie zou Brakel tegenover Leon Jansen komen te staan maar die moest zich helaas terugtrekken. De organisatie strikt Engelsman, Stefano Catacoli als vervanger.

WFL MMA heeft nogal wat uitvallers gehad in aanloop naar hun vierde editie maar de organisatie heeft nu alsnog een vervanger kunnen vinden voor Leon Jansen. Die moest zich terugtrekken vanwege een blessure, dat lees je HIER terug.

De Engelsman Stefano Catacoli zal op short-notice instappen om het op te nemen tegen Tycho Brakel. Dit zal Catacoli’s pro debuut worden en heeft in zijn amateur carrière een record van 4-2 opgebouwd. Van die zes partijen heeft hij er maar eentje vroegtijdig beslist via submission, de andere vijf partijen zijn allemaal naar de jury gegaan

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsWorld Fight LeagueWorld Fighting League MMA

RELATED BY