Photo By: Jos Erkens

Maarten Wouters te sterk voor “The Flash”

De Belg Maarten Wouters vocht zijn eerste partij van het jaar tegen Fernando Groenhart (2-1-0). Wouters stond origineel tegenover Victor Kuku, die zijn partij ook won gisterenavond. Wouters kwam echter via het internet erachter dat de organisatie MaxPain hem had geplaatst tegenover de jongere broer van Murtel Groenhart, Fernando.

Fernando Groenhart is een zeer ervaren kickboxer die zijn laatste MMA partij in Februari 2019 vocht bij Fight Club Den Haag. 2 weken voor zijn partij vloog Groenhart nog naar Los Angeles om zijn grondwerk nog even aan te scherpen. Groenhart zit onder het management bij Black House en trainde daar ook met toppers uit Brazilië en de USA.

Wouters wist met zijn grappling skills het meeste van de partij te controleren. In de eerste ronde wist Groenhart nog wat stoten te plaatsen maar Wouters bracht de partij naar de grond waar hij in mount positie wat schade kon aanrichten. Vanaf toen was het niet veel anders in de partij en was het Wouters die de partij controleerde via top posities. In de derde ronde wist Wouters een TKO te forceren en zo de partij op zijn naam te zetten.

 

Wouters laat er geen gras overheen groeien want zijn volgende partij staat al klaar. Hij zal het opnemen tegenover UFC veteraan Nordin Taleb die zijn eerste partij buiten de UFC gaat vechten. Twee weken geleden spraken we Wouters hierover op de podcast. Hoor hieronder wat hij allemaal te zeggen had over zijn partij tegen Groenhart en zijn upcominh partij tegen …

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY