Mousasi keert op 9 Mei terug voor de vacante titel

Vorige week werd bekend gemaakt dat de Bellator middleweight champion Rafael Lovato Jr. zijn titel zou opgeven door medische redenen.

Dat vertelde hij op de Joe Rogan Experience op 29 Januari. Lovato Jr. won de titel vorig jaar in London van de toenmalige en Nederlandse Kampioen Gegard Mousasi. Wij spraken beide heren in London tijdens het event. Hieronder kan je alle interviews zien voor en na het gevecht:

Sinds het verliezen van de belt vocht Mousasi een rematch tegen Lyoto Machida waarvan hij won met een beslissing. Mousasi wilt niks anders dan de belt terug krijgen en die kans krijg hij. Gegard Mousasi zal terug keren in de kooi tegen niemand minder dan welterweight champion Douglas Lima.

Lima won afgelopen jaar de belt en de grand prix toernooi van Rory MacDonald in een rematch. The Phenom is geen onbekende van Mousasi, in 2018 Interviewde wij Lima die toen langs was gekomen bij KOPS gym in Nederland om te trainen met Mousasi. Hieronder kan je het interview zien die we hadden met Lima:

Dit zal ook niet de eerste keer zijn dat Mousasi het op zal nemen tegen iemand van een gewichtklasse lager voor een superfight. In September 2018 vocht Mousasi in San Jose tegen voormalig welterweight kampioen Rory MacDonald en won met TKO in de 2de ronde. Nu zal hij het nog een keer doen tegen de man die MacDonald voor het laatst versloeg.

Hieronder ons verslag en interviews met de vechters bij Mousasi vs MacDonald:

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY