Melvin van Suijdam verovert WFL MMA welterweight titel

Zondagavond ging het main event van WFL MMA om de felbegeerde welterweight titel. Tegenover elkaar in de octagon stonden de toernooi winnaars, Melvin van Suijdam en Mehrdad Kavand.
Het was een explosieve partij met succes aan beide kanten. Kavand die bekend staat om zijn staande werk boekte daar ook het meeste succes bij waar van Suijdam het in deze partij meer moest hebben van zijn grappling. Uiteindelijk wist van Suijdam in de tweede ronde de partij te winnen via submission en de titel mee naar huis te nemen. Ze hadden voorheen beide de halve finale gewonnen om deze titleshot te krijgen. Kavand stond tegenover Victor Kuku die een oorlog neerzette en van Suijdam won op spectaculaire wijze van Oktay Karatas.

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultatenWorld Fighting League MMA

RELATED BY