Losene Keita wint van Tayron Chavarro en zal de volgende titel uitdager zijn voor kampioen Melvin van Suijdam

Uiteindelijk duurde de partij niet langer dan een minuut en trok Keita zoals we van hem gewend waren weer hoge ogen met zijn performance.

Op de main card van WFL MMA stonden vijf partijen op het programma. Een daarvan ging tussen Belg Losene Keita en Tayron Chavarro. een gewaagde matchup tussen twee ongeslagen atleten, een Striker vs Grappler partij. De partij duurde niet langer dan een minuut en Keita wist het af snel af te maken met harde stoten waardoor de scheids er tussen moest springen en de partij af moest blazen.

Losene Keita staat een hele glansrijke carrière te wachten als die zo doorgaat.  Na het main event titelgevecht tussen Melvin van Suijdam en Mehrdad Kavand kwam Keita de octagon in en daagde de kersverse kampioen Melvin van Suijdam uit. Wanneer dat die partij gaat plaatsvinden is nog onduidelijk maar een ding is zeker we kunnen vuurwerk verwachten in die partij.

Bekijk Keita’s partij hieronder:

Gisteren heb ik gevochten op WFL Ik heb deze partij gewonnen op KO in eerste ronde minder dan 1 minuten. Hiervoor wil ik mijn trainers, teamgenoten ,sponsors,supporters en iedereen die mij stuurde voor de fight en na de fight bedanken love!Zonder hun was het mij niet gelukt. Up to the next one!Team Keita

Geplaatst door Losene Keita op Maandag 17 februari 2020

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsResultatenWorld Fighting League MMA

RELATED BY