John Winter tekent voor titel contendership bij ATLAS MMA

De heavyweight vocht zijn debut partij bij ATLAS MMA 6 en won op spectaculaire wijze

Een paar maanden later keert Winter terug bij ATLAS MMA 7. Dit keer in een kooi. Hij vertelde ons dat hij het op zal nemen tegen Arya Sheikh Hosseini. Arya is oorspronkelijk uit Iran maar vecht al een tijd vanuit Nederland. Volgens tapology heeft hij een records van 0-5-0. Arya vocht voor het laatst in Mei 2019 tegen Kaloyan Kolev die op dat moment 8-0-0 was.

Winter won zijn debut partij bij het laatste ATLAS MMA evenement: Bekijk hieronder zijn gevecht:

John zou eigelijk afgelopen weekend vechten bij WFL MMA 4 maar moest zich door een blessure terug trekken. Winter zal na dit gevecht ook de ring in stappen bij Fight Club Den Haag bij een Heavyweight toernooi. De partij vind zich plaats op 25 April 2020 en de winnaar zal bij ATLAS MMA 8 vechten voor de heavyweight title.

Comments

comments

Categories
AankondigenATLAS MMAEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY