Germany, Düsseldorf 16.12.2017 Castello - GMC 13 Fight Night - Foto Seven Sport www.fotosevensport.com

Brian Hooi zat weer zonder tegenstander in Duitsland, dan maar vechten in Engeland.

Nadat er al twee tegenstanders zijn uitgevallen voor zijn partij bij GMC besloot de Hagenees naar andere partijen te kijken.

In eerst instantie zou Brian Hooi tegenover Alexander Vertko komen te staan tijdens GMC 24 in de Audio Dome in Munchen, Duitsland. We spraken hem hierover in Dutch Fight Podcast #07 die je onderaan deze pagina nog even terug kan kijken. Blijkbaar brak Vertko zijn neus al in januari en trok zich terug van de partij. GMC had een vervanger gevonden voor Hooi in de vorm van ongeslagen Anton Mor (7-0) alleen die heeft zich uiteindelijk ook terug getrokken. Toen kreeg de Hagenees een partij aangeboden in Engeland en stuurde hij ons het volgende: “We wachten niet. We vechten gewoon #kapotmaken”.

Op zeven maart zal Brian Hooi naar Birmingham, Engeland gaan om deel te nemen aan Battle Arena 59. Hij staat tegenover de Engelsman Joe  Cummins die meeste van zijn partijen bij EFC Worldwide heeft gevochten en een record heeft van 6-1.  Op papier een all round atleet met 2 overwinningen via (T)KO, 2 via submission en 2 beslissingen. De partij zal gevochten worden op -74 kilo en we kunnen jullie beloven dat het vuurwerk gaat zijn in die kooi.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsGecancelde PartijenMMA NieuwsNews

RELATED BY