Dutch Fight Podcast #11: Ilias Bulaid, Steven Wauters en Melvin van Suijdam

We hebben ditmaal drie gasten voor jullie in aflevering #11. We spreken als eerste met Ilias Bulaid die aanstaande vrijdag weer in de Bellator kooi staat. Ook spreken we Lamiro Gym’s Steven Wauters over zijn pupil Losene Keita en andere atleten en als laatst spreken we met kersverse welterweight WFL MMA kampioen Melvin van Suijdam.

Ilias Bulaid maakte in zijn MMA debuut bij Bellator een flinke statement. Met een seconde op de klok raakte Bulaid zijn tegenstander met een knie die zijn tegenstander Vitalic Maiboroda naar het canvas stuurde. Aanstaande zaterdag in de 3Arena in Dublin, Ierland zal Bulaid voor de tweede keer de Bellator betreden tegenover Diego Freitas. We hebben het uiteraard over zijn partij maar ook over Bellator kickboxing, Bellator Nederland en nog een aantal dingen.

Steven Wauters is hoofdcoach en eigenaar bij Lamiro Gym in Oudenaarde, België. Zijn pupil Losene Keita vocht afgelopen weekend tijdens WFL MMA 4 tegen Tayron Chavarro en wist die partij binnen een minuut te winnen. Hij maakte zelfs z’n statement ermee dat hij de volgende uitdager gaat zijn voor WFL MMA kampioen Melvin van Suijdam. We vroegen hem of de deal nu rond was en volgens Wauters heeft Losene Keita een exclusief contract getekend bij WFL MMA. Ook zou de titelpartij op 28 juni gaan gebeuren volgens Wauters maar daar zei onze volgende gast, Melvin van Suijdam iets anders over.

In een harde partij tijdens het main event van WFL MMA was het Melvin van Suijdam die uiteindelijk ervandoor ging met de felbegeerde welterweight titel. In  de tweede ronde wist van Suijdam een D’Arce choke in te zetten en zijn tegenstander Mehrdad Kavand af te laten kloppen. We spreken hem over de partij maar ook de call-out naderhand in de octagon van Keita. We vroegen hem ook of de partij rond was en hij geeft aan niks gehoord te hebben nog erover en is er ook niet zeker van of hij 28 juni wel zou kunnen vechten.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNewsPodcastVideosWorld Fighting League MMA

RELATED BY