Denise Kielholtz vordert haar winning streak bij Bellator 239

Miss Dynamite stapte na 3 maanden weer de kooi in, dit keer in Thackerville, Oklohoma. Ze vocht tegen de Amerikaanse Kristina Williams. De toen 3-2-0 vechtser verloor haar laatste partij van Juliana Velasquez. Denise won haar laatste partij in London, England van Sabriye Sengul. Ze maakte toen nog het nieuws door het onsportieve gedrag van Sengul na haar gevecht tegen Denise, beelden ervan kan je hier terug zien.

Dit keer wist Kielholtz het ook snel op te lossen. Ze won de partij in 2:15 in de eerste ronde via Rear Naked Choke. Bekijk hieronder de highlights van het gevecht:

Matrix-esque!Bellator kickboxing champ Denise Kielholtz gets the W early in the first! #Bellator239

Geplaatst door Bellator MMA op Vrijdag 21 februari 2020

Denise is nu op 3 fight win streak met 2 submissions, de kans dat zij een titel shot kan krijgen en de eerste vechter word die kickbox en MMA kampioen tegelijkertijd is in Bellator word groter en groter. Wat vonden jullie van haar partij? Laat je comments hieronder achter.

Comments

comments

Categories
BellatorBellatorEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY