Dutch Fight Podcast #13: Daan Duijs & Michel Landvreugd

In de 13e aflevering van de Dutch Fight Podcast hebben we deze keer twee gasten voor jullie. Beide mannen staan op Atlas MMA 7: A New Era en zijn gebrand om een mooie show neer te zetten. Atlas MMA 7 zal op 25 april plaatsvinden in een nieuwe locatie met een Octagon.

Michel Landvreugd zal aankomende Atlas MMA 7 tegenover Artur Szczepaniak komen te staan in een welterweight partij. Een tegenstander die bij zijn team Fight IQ goed bekend is aangezien zijn trainer Donovan Panayiotis tijdens WFL MMA tegen de Belgische Pool Szczepaniak heeft gestaan in een gruwelijke oorlog. We hebben het over zijn partij, de voorbereidingen en waarom we zo weinig van hem gehoord hebben de laatste jaren.

Daan Duijs kwam ook langs in aanloop naar zijn partij tijdens Atlas MMA 7. Hij staat in het main event tegenover de Belgische Thai Anatpong “Mak Mak” Bunrad voor de bantamweight titel. Duijs die regelmatig in de ring/kooi van Atlas MMA te zien is heeft zijn zinnen gezet op een organisatie en dat is de UFC. En met trainingspartners zoals Duane van Helvoirt en Germaine de Randamie zou je zeggen dat de connecties daar al zijn.

Comments

comments

Categories
ATLAS MMAMMA NieuwsNewsPodcastVideos

RELATED BY