Maandag houd Bellator een persconferentie met Gegard Mousasi

Ook zal Bellator een speciale announcement doen posten ze op facebook

Deze maandag 9 Maart zal Bellator een pers conferentie houden voor een van hun grootste evenementen van dit jaar Bellator 242. Met in de main event double champ Ryan Bader vs Vadim Nemkov. Nemkov is momenteel in Bellator op een 4 fight win streak.

In de co main event zal een van Nederland zijn grootste vechters staan Gegard Mousasi, dit keer staat hij tegenover de Welterweight Grand Prix en Champion Douglas Lima. Ze zullen beide vechten voor de vacante Middleweight title die Rafael Lovato Jr moest opgeven door gezondheids redenen. Lavato Jr won de belt van Mousasi vorig jaar.

De persconferentie zal maandag via Bellator’s YoutTube channel te zien om 18:00 Nederlandse tijd.

Bekijk hieronder de post van Bellator MMA:

We have special announcements coming at our 2020 presser on Monday, March 9th at 12pm ET/ 9am PT!Catch the live video stream on our social channels.

Geplaatst door Bellator MMA op Donderdag 5 maart 2020

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNews

RELATED BY