Gerardo Fanny ook in actie tijdens Fight Explosion Enfusion ECE

Naast Nasr Essalhi zal ook Gerardo Fanny uitkomen tijdens Fight Explosion ECE in Dordrecht.

Fight Explosion Enfusion ECE zal op 4 april gaan plaatsvinden in de Optisport Sportboulevard in Dordrecht.

Ringersport word goed vertegenwoordigd op Fight Explosion Enfusion ECE. Naast Nasr Essalhi’s partij zal nu ook Gerardo Fanny gaan vechten op het event. Gerardo Fanny heeft momenteel een record van 6-1 en is een van Nederlands grootste talenten op MMA gebied. Zijn enige verlies kwam aan hand van mede top talent Daan Duijs maar Fanny zal gebrand zijn op een winst in deze partij. Hij staat tegenover Stefan de Keijzer die uitkomt voor Sport Acadamy Sellak.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsFight Explosion EnfusionMMA NieuwsNews

RELATED BY