PFL signed de Belgische Cindy Dandois in hun nieuwe seizoen

Dandois zal in een rooster met tot nu toe 7 lightweights die zullen knokken voor de titel en 1 miljoen dollar

De PFL (Professional Fighters League,) is de eerste organisatie die MMA presenteert door middel van een Regular Season, Playoffs en Championship-formaat. De winnaar van elke divisie zal aan het einde van de rit zal een miljoen dollar verdienen.

Gisteren onthulde PFL een groep met nieuwe uitdagers voor het volgende PFL-seizoen. Een van deze is de Belgische Cindy Dandois. Dandois die is een ervaren vechtser 16-5-0 die heeft gevochten in alle grote organisaties. Van de UFC, Bellator, Invicta noem het maar op. In 2018 vocht ze bij Bellator en verloor haar partij. Sinds dien is ze vaak opzoek naar partijen en vecht vaak in de Nederlandse en Belgische scene.

In de divisie van Dandois is de kampioen Kayla Harrison (7-0-0) die al haar partijen bij PFL vocht en won en 5 partijen van de 7 vroegtijdig eindigde. Ook in haar divisie zit Sarah Kaufman de ex UFC vechster die  21-5-0 staat. Ze verloor haar laatste partij bij PFL.

Dandois vocht in 2019 5 keer waarvan ze haar laatste 4 partijen won. De weg naar het 2020 kampioenschap bij PFL  begint op 21 mei 2020.

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNews

RELATED BY