Vechtsportwereld in de ban van het Corona virus

De sportscholen gaan massaal dicht en vechtsportevenementen worden verzet of gecanceld.

Naar aanleiding van de maatregelen over het Corona virus en de boodschap van de regering gaan alle sportscholen op slot tot en met 6 april. Daarnaast zijn ook evenementen met meer dan 100 man verboden geworden om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Big Game 4, Staredown FC (beide 21 maart) en Glory Antwerpen (28 maart) hadden hun evenementen al gecanceld maar nu volgen ook Atlas MMA (25 april), Bellator MMA (13 maart) en UFC (hun komende drie events, UFC Londen, UFC Columbus en UFC Portland). Het virus heeft de wereld in zijn greep en het is nog niet duidelijk wanneer de restricties opgelicht zullen worden.

Wij wensen iedereen sterkte toe in deze tijd en hopen dat we snel weer het dagelijkse leven kunnen oppakken.

Comments

comments

Categories
ATLAS MMABellatorBig GameDutch NewsFight Explosion EnfusionMMA NieuwsNewsStaredown FCUFC

RELATED BY