Artur Szczepaniak’s draw tijdens We Love MMA 53 omgezet naar een TKO overwinning

De controversiƫle beslissing is omgezet naar een TKO overwinning. Na het indienen van protest is de bond van mening dat het toch een overwinning voor Szczepaniak moet zijn.

Vorige week meldde we al dat Artur Szczepaniak’s team een protest zou indienen op de beslissing tijdens zijn partij bij We Love MMA. Lees het hele verhaal HIER terug. We hoorden vandaag van Szczepaniak’s manager dat de bond heeft toegekend dat de sneden in het hoofd van zijn tegenstander niet door een illegale elleboog kwamen maar door een knie voordat de partij op de grond terecht is gekomen. Uiteindelijk is de partij ook omgezet naar een TKO overwinning in de tweede ronde voor Szczepaniak.

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

RELATED BY