Nog meer Bellator evenementen gecancelled

Waaronder 2 Nederlands hun gevechten ook weer worden uitgesteld

De aankomende 3 Bellator evenementen, Bellator 242, Bellator London & Bellator 243 zijn gecanceld door de COVID-19 pandmaic. Bellator president Scott Coker heeft dit bericht bij MMA Fighting bevestigd. Helaas zijn nu voor alle Nederlandse vechters hun partijen uitgevallen.

Op Bellator 242 stond in de co-main event Gegard Mousasi die zou vechten voor de middleweight title tegen de Welterweight champ Douglas Lima. Het evenemtn zou plaats nemen op 9 Mei 2020. Een week later zou Bellator oversteken naar London waar in de co main event Costello van Steenis het op zou nemen tegen broertje van UFC vechter Leon Edwars, Fabian Edwards.

van Steenis en Edwards die gaan al enige tijd heen en weer tegenover elkaar via social media. Laten we hopen dat voor beide vechters gauw een nieuwe datum zal komen.

Comments

comments

Categories
BellatorEventsGecancelde PartijenMMA NieuwsNews

RELATED BY