Throwback: Melvin Manhoef VIDEO BLOG 2017

Throwback naar 2017 waar wij niemand minder dan Melvin "No Mercy" Manhoef volgde in aanloop naar zijn rematch met toenmalig kampioen Rafael Carvalho.

Op 20 mei 2016 stond Melvin Manhoef in de CenturyLink Arena in Boise, Idaho, waar hij een van de belangrijkste partijen van zijn leven zou draaien tegen kampioen Rafael Carvalho. De partij werd gecontroleerd door Manhoef en ging uiteindelijk na 25 minuten naar de jury alleen trok “No Mercy” daar aan het kortste eind via split-decision. Alle kijkers inclusief commentatoren waren er van overtuigd dat dit een van de slechtste jury beslissingen ooit was en Manhoef de echte winnaar.

Dit leverde wel een “inmediate rematch” op voor Manhoef die al een hele lange glansrijke carrière achter de rug had. Het gevecht zou gaan plaatsvinden op 10 december 2016 in Florence, Italië maar moest helaas gecanceld worden omdat Rafael Carvalho een blessure had opgelopen.

Op 8 april in Turijn, Italië tijdens Bellator 176, bijna een jaar na hun eerste ontmoeting stonden Manhoef en Carvalho weer tegenover elkaar in de Bellator kooi. Helaas verliep die partij voor Manhoef anders dan de eerste uiting en verloor hij via head-kick KO in de 4e ronde. In aanloop naar dat gevecht hebben wij mee mogen lopen met een legende van de sport om jullie wat inzicht te geven in zijn dagelijks leven, trainingen, media verplichtingen, de voorbereiding en weight cut,leven tijdens fight week en meer.

Er staan nu 3 afleveringen online en iedere dag komt er eentje bij. Het is een serie van 10 afleveringen dus je hebt nog wat te kijken zo in lockdown!

Comments

comments

Categories
BellatorDocumentairesMMA NieuwsNewsVideos

RELATED BY