Dutch Fight Podcast #15: Jairzinho Rozenstruik

Alweer de 15e aflevering van Dutch Fight Podcast! We zijn er even tussenuit geweest door de “corona madness” maar we zijn weer terug. In deze aflevering hebben we het eerste over de situatie rondom corona en de vele events die zijn gecanceld daardoor. Daarna hebben we he over de partijen van Nederlanders, Gegard Mousasi en Costello van Steenis die niet door gaan door het virus.

Ook spreken we weer met Jairzinho “Bigi Boy” Rozenstruik over zijn vorige partij met Alistair Overeem, de corona situatie in Miami en zijn aankomende partij met Francis Ngannou en wanneer die partij nu daadwerkelijk gaat plaatsvinden. “Bigi” heeft er zin in en laat ons weten dat die sowieso down is om te vechten op 18 april tijdens UFC 249, waarvan Dana White nog steeds zegt dat die doorgaat.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsPodcastUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY