Dutch Fight Podcast #14: Jelle Zeegers, Santiago Ceriyatofe & Jordy Bakkes

In de veertiende aflevering van Dutch Fight Podcast hebben we drie gasten voor jullie. ***Let op*** Twee interviews zijn een tijd terug gedaan voordat alle evenementen stilgelegd werden.

Als eerste spraken we Jelle Zeegers die toen nog zijn tweede pro partij zou draaien bij Atlas MMA. Hij zou het tijdens Atlas MMA op gaan nemen tegen Youssouf Tholel alleen moeten we daar nog een aantal maanden extra op gaan wachten. Daarnaast hebben we het over zijn carrière bij de Defensie en hoe dat te combineren valt met het vechten.

Daarna spraken we Santiago Ceriyatofe die een van de organisatoren is bij Atlas MMA. Zelf een knokker die heel goed weet wat er beter kan in bij evenementen. Dat zie je ook terug in de manier waarop Atlas MMA in 3 jaar tijd uitgegroeid is tot een van de bekendste en regelmatigste events van Nederland. We hebben tijdens dat interview ook bekend gemaakt dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Atlas MMA alleen word die nu even verzet naar 31 oktober, de nieuwe datum van Atlas MMA 7.

Als laatste spraken we Jordy Bakkes die op dit weekend eigenlijk zou vechten tijdens Big Game 4 waar er al twee verschillende tegenstanders van hadden terug getrokken. Toen er geen MMA atleet gevonden kon worden besloot hij dan maar een kickbokspartij te gaan draaien tijdens het event om alsnog actief te blijven aangezien zowel Bakkes als andere atleten bij CSA worden geteisterd door veel afzeggingen.

Comments

comments

Categories
ATLAS MMABig GameDutch NewsMMA NieuwsNewsPodcastVideos

RELATED BY