Dutch Combat Events deel 2 is aangekondigd

Door Covid 19 zijn alle evenementen in de wereld ondersteboven gegooid en zitten we te wachten op vecht evenementen.

De 2de editie van Dutch Combat Events is aangekondigd op hun eigen facebook. Die zal plaatsvinden op 6 Maart 2021. Ze zijn momenteel opzoek naar vechters en zijn benieuwd wie jij wilt zien vechter op het 2de evenement.

Het eerste evenement werd dit jaar gehouden op 7 Maart 2020 in Sporthal Strijthagen. Er werden 27 partijen gevochten in de kooi waarvan er 7 MMA partijen waren. Bekijk hier de resultaten van de MMA gevechten.

Dutch Combat Events 2☀️ #DCE2☀️ Sporthal Strijthagen☀️ Octagon evenement➡️https://dutchcombatevents.com/

Geplaatst door Dutch Combat Events op Maandag 27 april 2020

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY