ONE FC heeft hun eigen rankings bekend gemaakt.

En hierin zijn er ook een aantal Nederlanders gerankt.

Gisteravond heeft ONE Championship hun eigen rankings lijst online gezet. De rankings lopen momenteel van Antomweight tm Lightweight. In de lightweight Kickboxing rankings hebben we maar liefst 3 Nederlanders, met als kampioen Regian Eersel. Op 1 staat Nieky Holzken die zijn titel van Eersel verloor en de rematch ook. Op nummer 3 staat de Nederlandse legende en veteraan Andy Souwer.

In lightweight MMA staat Pieter Buist op nummer 3 gerankt. Pieter won al zijn partijen in ONE, en won zijn laatste partij op 31 Januari van voormalige kampioen Eduard Folayang. Meer over die partij kan je hier lezen. We spraken Buist ook na zijn partij in de podcast, bekijk wat hij daarover te zeggen had en hoe hij zijn toekomst ziet in ONE.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsOne FC

Leave a Reply

RELATED BY