Video Analyse: Hoe goed was Bas Rutten?

Op Kiiyon Kimura zijn YouTube kanaal heeft hij gisteren een video gedropt over Bas Rutten zijn carrière.

Kiiyon Kimura heeft op YouTube zijn kanaal waar hij analyses maakt over vechters die met pensioen zijn. Dit keer was Nederlands eigen Bas Rutten aan de beurt. In Kiiyon zijn video gaat hij elk gevecht van een vechter zijn record af om te laten zien wat een vechter heeft gedaan over zijn carrière. Hij verteld daarbij ook nog wat details over het gevecht en dingen die er gaande waren tijdens de gevechten. Hij heeft het over Rutten zijn Pancrase en UFC carrière en een aanrader om te laten zien wat een van Nederland zijn grootste MMA vechters heeft bereikt in zijn carrière. Bekijk de video hierboven en laat in de comments weten wat jij vond van Bas Rutten zijn carrière.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFCVideos

RELATED BY