Dutch Fight Podcast #18: Andy Souwer en Erik van der Wal

Ditmaal hebben we weer twee gasten voor jullie die aanschuiven. Als eerste spreken we met Trainer, coach en sportschoolhouder Erik van der Wal en daarna schuift niemand minder dan kickbokslegende Andy Souwer aan om het te hebben over een aantal onderwerpen.

Erik van der Wal is een van de drijfveren achter Budo Academy Physical. Hij is trainer, coach en goede vriend van Leon Jansen en sinds enige tijd traint hij ook “Fight Queen” Isis Verbeek. We hebben het natuurlijk over het Covid-19 probleem en wat voor ellende dat met zich mee brengt voor sportschoolhouders. Daarin is hij heel duidelijk en verteld hij een hele hechte sportschool te hebben waarbij iedereen meer dan bereid is om de contributie te betalen. We spreken over Leon Jansen’s carrière en wanneer die weer in staat is om de kooi te betreden en ook spreken we Erik over zijn nieuwe grondpupil Isis Verbeek. Iedereen die wij spreken over Verbeek zegt hetzelfde, ze is een spons die klaar is om stappen te maken in de MMA wereld.

Daarnaast spreken we met mijn oude Sensei, kickbokslegende en overal badass Andy Souwer. Die heeft het beste uit een moeilijke tijd gehaald en geeft aan weer hersteld te zijn van zijn oog blessure en heeft niet stilgezeten. Zo heeft hij zijn app gelanceerd Kickboxing University waarin hij handige technieken uitlegt: “De Andy Souwer Kickboxing University app helpt je thuis te sporten en een betere atleet te worden. De Nederlandse kickbokslegende en meervoudig wereldkampioen Andy Souwer deelt al zijn kennis met jou in een complete serie exclusieve video’s, aldus de app”. Ook geeft hij aan weer volledig opgeladen te zijn in deze tijd en nog een laatste keer er volledig voor te willen gaan. Dat word natuurlijk spannend want ONE heeft nogal wat grote kickboksnamen toegevoegd aan hun rooster. Souwer wil ze allemaal voorgeschoteld krijgen en hij heeft er meer dan zin in.

Download Andy’s “Kickboxing University” voor Android: HIER
Download Andy’s “Kickboxing University” voor IOS: HIER

Wil je de podcast beluisteren via andere kanelen beluisteren hieronder de directe links:
Apple Podcast
Spotify
Google Podcast

Comments

comments

Categories
NewsPodcastVideos

RELATED BY