(Video) Losene Keita: What Fuels Me

Belgische pro MMA atleet Losene Keita heeft een korte docu gedropt in samenwerking met Aesthetic Wolf

De heavy hitting Belg, Losene Keita (4-0) heeft in zijn laatste partij bij WFL MMA 4 een titleshot verdiend tegen regerend kampioen Melvin van Suijdam. Wanneer dat plaats gaat vinden is natuurlijk nog onduidelijk door covid maar dat wil niet zeggen dat Keita stil zit. We spraken de Belg gisteren en hij kan niet wachten om weer te mogen vechten. Ook al zijn gedeeltes van België weer in lockdown en zijn de gyms gesloten laat het Keita niet van weerhouden om in shape te blijven.

De Belg is een erg explosieve vechter die dynamiet in zijn handen heeft. Hij start erg snel en weet zijn staande werk erg goed met zijn takedowns te combineren. Ken je Losene Keita nog niet check dit filmpje over hem en krijg een beetje inzicht in het pad wat hij bewandeld heeft. Daarnaast kan je ons youtube kanaal checken voor zijn interviews en DFN podcasts.

Comments

comments

Categories
DocumentairesDutch NewsMMA NieuwsNewsVideos

Leave a Reply

RELATED BY