fernando groenhart, raymond jarman & john winter

3 vechters bekend voor Akira FC 1 in Den Haag

Bekende gezichten van Fight Club Den Haag zullen 27 September terug keren in de ring

Fight Club Den Haag promoter Satisch Jhamai heeft vandaag bekend gemaakt via zijn facebook dat er 3 vechters van Nederlandse bodem zullen vechten bij Akira FC 1 in Den Haag. Het gaat om de vechters Fernando Groenhart, Raymond Jarman en John Winter.

Fernando Groenhart (2-2-0) vocht voor het laatst begin van 2020 bij MaxPain: Big Event tegen de Belgische Maarten Wouters. Groenhart verloor op TKO van Wouters in de 3de ronde. Fernando traint de afgelopen weken keihard met vechters zoals Losene Keita bij oud tegenstander Sully Bull.

Raymond Jarman (18-37-1) is een Nederlandse veteraan die zijn laatste partij vocht tegen Maarten Wouters als replacement tijdens Fight Explosion 7. Hij won van de Belg met een Ankle Lock in de 1ste ronde.

Ook de heavyweight John Winter stapt de ring weer in, hij vocht voor het laatst tegen Damian Olszewski bij ATLAS MMA 6, waarbij hij in de eerste ronde op TKO won tijdens zijn MMA Pro debut. (bekijk het gevecht hier). Winter zou in een heavyweight toernooi meedoen bij Fight Club Den Haag die geannuleerd is door COVID 19.

Van alle vechters zijn de tegenstanders nog onbekend.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsEventsFight Club Den HaagMMA NieuwsNews

RELATED BY