Stefan Struve vs Stipe Miocic

Is Stefan Struve tegen Stipe Miocic nog een optie?

De UFC Heavyweight champion verdedigde zijn titel succesvol gisteravond in de trilogy van Daniel Cormier

Niemand heeft zijn titel meer verdedigd in de heavyweight division dan Stipe Miocic. Ook is zijn legacy als een van de beste heavyweight ooit bevestigd door de trilogy af te ronden met Daniel Cormier. Tijdens de post fight persconferentie werd de vraag gesteld als Stipe een gevecht tegen de Nederlandse Stefan Struve zou willen aannemen om zijn verlies tegen de Nederlander terug te pakken.

De vraag werd gesteld omdat van de 3 losses die Stipe heeft, heeft hij er 2 weer terug gepakt. Tegen Junior Dos Santos en tegen Daniel Cormier. De enige die daarvan overblijft is de Skypscraper. De 2 heavyweights vochten tegen elkaar in 2012 op UFC on Fuel TV 5 in de main event waar Stefan Struve won op TKO in de 2de ronde en daarmee ook direct Miocic zijn onverslagen streak stopte.

Stipe zegt in de post fight persconferentie dat dat het beste is wat hem overkomen was, en dat hij zeker weer tegen hem zou willen vechten. Bekijk hieronder zijn reactie op de vraag als hij voor zijn legacy weer tegenover Struve wilt staan:

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsUFC

Leave a Reply

RELATED BY