Jairzinho Rozenstruik wint van Junior Dos Santos

Jairzinho Rozenstruik wint van Junior Dos Santos

Gisteren stonden de 2 teamgenoten tegenover elkaar in Las Vegas, Nevada

De Surinaamse Jairzinho Rozenstruik (11-1-0) nam het op tegen ex UFC Heavyweight kampioen Junior Dos Santos (21-8-0). In de 2de ronde wist Rozenstruik een combinatie te gooien die Dos Santos naar de canvas stuurde. Tijdens dit gevecht was Bigi Boy nummer 6 gerankt in de heavyweight divisie.

Met Daniel Cormier die zijn laatste gevecht vocht in de main event en verloor is de kans groot dat Bigi Boy een nummer 4 in de rankings in beslag kan nemen. Wat inhoud dat een titel gevecht in het vizier zit.

Bekijk hieronder de post fight press conference stuk van Jairzinho:

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsUFC

RELATED BY