Raymond Jarman vs Bart Dekker vechter bij Akira FC

Raymond Jarman vs Bart Dekker tijdens Akira FC

De heren zullen het 27 September tegen elkaar opnemen bij Akira FC

Raymond Jarman vs Bart Dekker is vandaag bekend gemaakt door promoter Satisch Jhamai. Afgelopen week lieten we al weten dat Jarman getekend had om te vechten op dit evenement, alleen zijn tegenstander was nog onbekend.

Raymond Jarman is een ware veteraan die voor niemand terug deinst. Hij is een household name in Den Haag en heeft voor het laatst gevochten bij Fight Explosion in Belgi√ę waar hij won via submission (ankle-lock) van Maarten Wouters.

Bart Dekker¬† is een heel stuk minder te vinden online en we kunnen niet echt achterhalen wat zijn record daadwerkelijk is. Er zijn een aantal video’s van zijn partijen te vinden online maar qua records alleen bij mixedmartialarts.com waar hij 1-0 staat van een partij uit 2011. We zullen proberen te achterhalen wat zijn record is en zijn sterke punten.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsEventsFight Club Den HaagMMA NieuwsNews

RELATED BY