Dutch Fight Podcast #23: Martijn de Jong

Dit keer een legende van Nederlandse bodem en ook oprichter van de Tatsujin Dojo

We spreken met niet alleen oud martial artist maar ook trainer en oprichter van Tatsujin Dojo, Martijn de Jong. Wij spraken met Martijn in het kort over hoe hij terecht gekomen is in de vecht wereld en hoe hij zich zelf op de map heeft gezet. Ook spreken we hem over Shooto evenementen in Japan en in Nederland en zijn betrekking bij vechters zoals Duane van Helvoirt en Agy Sardari.

Natuurlijk spraken we hem ook over zijn vechter Marcin Prachnio die morgenavond voor de 3de keer in de UFC kooi zal stappen.

Joshua en ik zullen het hebben over de topics van de week. We spreken over het gevecht van Jairzinho Rozenstruik vs Junior Dos Santos, Mohamed Elawil vs Leon Jansen en over Marcin Prachnio zijn partij morgen bij de UFC.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA NieuwsNewsPodcastUFCVideos

RELATED BY