Prachnio verliest gisteren zijn 3de partij in de UFC

Prachnio verliest gisteren zijn 3de partij in de UFC

De Poolse Nederlander Marcin Prachnio verloor gisteren zijn partij tegen Mike Rodriguez

De  Nederlander werd last minute de co main event van de avond omdat collega  Ovince Saint Preux positief werd getest voor COVID en van de kaart werd gehaald. Marcin begon de partij goed en hield zijn afstand, maar dat veranderde vlug doordat Rodriguez hem in de Muay Thai Clinch pakte en knieën wist te geven. Een uiteindelijke elleboog tegen zijn hoofd zorgde ervoor dat Prachnio neer ging.

Wat de toekomst van Marcin zal zijn in de UFC moeten we even afwachten. Hij is nu op een 3 fight lose streak van de 3 gevechten in de UFC. Gisteren spraken we met de coach van Marcin Prachnio, Martijn de Jong. Bekijk hieronder het interview met Martijn de Jong:

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultatenUFCUFC

RELATED BY