Mousasi vs Lima word hervat op 29 Oktober

De strijd om de vacante Middleweight title staat eindelijk geplant op 29 oktober

We waren al een tijdje aan het wachten op het nieuws totdat dit gevecht ge-rescheduled zou worden en we hebben een datum. 29 Oktober zal het gevecht plaatsvinden in de Mohegan Sun in Connecticut, Amerika op Bellator 250. De voormalige middleweight kampioen Gegard Mousasi zou het eigelijk al op 9 Mei opgenomen hebben tegen de welterweight kampioen Douglas Lima, maar door de COVID situatie had Bellator al hun evenementen gecancelled.

Sinds het verliezen van de belt vocht Mousasi een rematch tegen Lyoto Machida waarvan hij won met een beslissing. Mousasi wilt niks anders dan de belt terug krijgen en die kans krijgt hij. Gegard Mousasi zal terug keren in de kooi tegen niemand minder dan welterweight champion Douglas Lima.

Lima won afgelopen jaar de belt en de grand prix toernooi van Rory MacDonald in een rematch. The Phenom is geen onbekende van Mousasi, in 2018 Interviewde wij Lima die toen langs was gekomen bij KOPS gym in Nederland om te trainen met Mousasi. Hieronder kan je het interview zien die we hadden met Lima:

Dit zal ook niet de eerste keer zijn dat Mousasi het op zal nemen tegen iemand van een gewichtklasse lager voor een superfight. In September 2018 vocht Mousasi in San Jose tegen voormalig welterweight kampioen Rory MacDonald en won met TKO in de 2de ronde. Nu zal hij het nog een keer doen tegen de man die MacDonald voor het laatst versloeg.

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY