Senna van de Veerdonk tekend bij ARES FC

Senna van de Veerdonk tekent fight contract bij ARES FC

De Osse van de Veerdonk zal volgende keer dat ze vecht in kooi van Ares FC staan.

Senna van de Veerdonk kwam vandaag uit met nieuws, sinds het tekenen van het contract met Worldwide Fight Management. Ze is getekend door vecht organisatie ARES FC. ARES FC is een Afrikaanse organisatie met roots in Europa. Ze hebben 1 evenement tot nu toe gehad en de 2de zal 30 Oktober plaatsvinden. Senna staat niet momenteel niet op de kaart voor de 2de editie. Wanneer ze moet vechten is nu ook nog niet bekend.

De organisatie meldde het volgende op hun twitter:

van de Veerdonk vocht haar 2 pro gevechten bij Fight Club Den Haag en won beide op Submission (Armbar).

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA NieuwsNews

RELATED BY