Foto from Team Thriving

Helaas geen winst voor Team Thriving op EFC

Er stonden twee Thriving atleten in de kooi bij EFC vandaag.

Helaas hebben ze geen winst behaald maar wel hard gevochten en leermomenten meegenomen, volgens Ben Boekee hoofdtrainer bij Team Thriving. Het event EFC werd in Duitsland gehouden en Thriving atleten Dave Schmitz en Ali El Baz draaide beide een partij daar. Schmitz had een lange tijd niet gevochten en draaide een hele goede eerste ronde maar was in de tweede ronde te gretig en belandde in een rear-naked choke. Ali El Baz draaide eveneens een erg goede eerste ronde maar werd in de tweede ronde gecontroleerd op de grond en verloor op punten.

Leerzame dag op EFC.

Dave en Ali mochten in Duitsland aan de bak. Dave, sinds lange tijd weer aan de bak, draait een…

Geplaatst door Team Thriving Training Center op Zaterdag 12 september 2020

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY