Lizzy Gevers pakt weer winst in Slowakije!

Lizzy Gevers pakt weer winst in Slowakije!

Het was weer een chaotische bedoeling bij MAMMAL maar Gevers liet zich niet gek maken en wist de partij in de eerste ronde te beslissen!

Op het moment dat Gevers handen getaped werden (zonder warming-up) kwam de organisatie haar halen voor haar partij. Niet warmgedraaid stapte Gevers de kooi in en ineens bleek dat er een hoofdkap gedragen moest worden. Voor team Van Buel was dat een verassing en zo moest er ineens vanuit het publiek een hoofdkap geregeld worden.

Als alles zo chaotisch verloopt kan dat erg lastig zijn voor een atleet om dat aan de kant te zetten en je te focussen op je doel, en dat is winnen natuurlijk. Lizzy vertelde ons dat zij daar normaal best last van heeft (begrijpelijk)  maar ze hield haar hoofd koel en wist haar gameplan te implementeren. Ze kon de partij snel finishen in de eerste ronde door middel van een armklem!

Nu is het afwachten hoe haar teammates, Mehdi Ben Merieme en Ziggy Horsten het gaan doen. Het team reist daarna af naar Hongarije om te trainen bij Budapest Top Team. Lizzy Gevers zal daarna samen met Germaine de Randamie, Duane van Helvoirt over anderhalve week afreizen naar Abu Dhabi’s UFC Fight Island voor de Randamie’s partij tegen Julianna Pena. Zoals Gevers zelf zegt, “Living the good life”.

 

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY