Ruud Vernooij vs. John Winter voor de Atlas MMA Heavyweight titel!

Ruud Vernooij vs. John Winter voor de Atlas MMA Heavyweight titel!

Atlas MMA is back op 31 otkober en ze hebben gelijk een dikke heavyweight titelpartij vastgezet, Ruud Vernooij vs. John Winter

Het was even stil rondom Atlas MMA maar eindelijk is er weer een evenement op komst! Atlas MMA 8 wordt grootser, dikker en spectaculairder. Het event zal voor de eerste keer op een andere, grotere locatie gehouden worden en ook worden de partijen deze keer in een kooi gehouden. Vandaag hoorden we het nieuws dat er een heavyweight titelgevecht zal gaan plaatsvinden tussen opkomend talent John Winter en ervaren knokker Ruud Vernooij. Een mooie matchup om de allereerste heavyweight kampioen te kronen voor Atlas MMA.

John Winter is momenteel 1-0 in zijn professionele MMA carrière en heeft vorige Atlas MMA een (T)KO overwinning behaald over Damian Olszewski. Winter’s einddoel is het hoogst haalbare niveau te halen in zowel de sport als zijn dagelijks leven. Buiten MMA is Winter regelmatig te vinden in BJJ toernooijen maar heeft hij zijn ground skills nog niet kunnen laten zien in zijn professionele carrière.

Ruud “Destroy” Vernooij heeft een record van 6-5 en vocht zijn eerste professionele partij tegen niemand minder dan Dion “The Soldier” Staring. Een partij die hij wel verloor maar later zijn revanche voor heeft gekregen toen hij vorig jaar Staring wist te verslaan tijdens de Battle of Arnhem. Een grote, all-round knokker die al veel heeft gezien in de vechtsportwereld en gevaarlijk is op elk gebied.

Comments

comments

Categories
AankondigenATLAS MMADutch EventsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY