Jack Cartwright te sterk voor Gerardo Fanny

Gerardo Fanny stond vandaag voor zijn grootste test uit zijn carrière tijdens Cage Warriors 115.

In het main event van Cage Warriors 115 stond de Nederlandse Gerardo Fanny tegenover de Cage Warriors bantamweight kampioen Jack Cartwright. De Ringersport atleet liet snel zien dat zijn snelheid een factor was in de partij en Cartwright ging ook vrij snel voor de takedown die hij ook behaalde. Vanaf de grond “bottom position” wist Fanny de rollen nog eens om te draaien en bovenop te komen maar Cartwright wist dat ook weer snel om te draaien en voor de submission te gaan.

 

A smooth transition to a submission victory for the champ 🏆
All in two minutes ⏱ #AndStill #CW115

Knockouts and submissions, whats next for Jack Cartwright?

Geplaatst door Cage Warriors op Vrijdag 25 september 2020

 

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultatenVideos

RELATED BY