The Spaniard_ wint de grudgematch!

“The Spaniard” wint de grudgematch!

De atleten waren erg aan elkaar gewaagd maar uiteindelijk ging de Nederlander er met de winst vandoor.
Costello van Steenis pakt de overwinning in de grudgematch met Fabian Edwards. De eerste ronde werd er veel afgetast maar was het van Steenis die de kooi controleerde en het actiefst was. In de tweede ronde had van Steenis zijn ritme gevonden en scoorde een takedown en dreigde met submissions. “The Spaniard” eindigde die ronde in mount positie en was erg dichtbij een finish. De derde ronde was voor Edwards die op zijn beurt takedowns behaalde en wat ground and pound wist te landen. Costello van Steenis wint via split -decision in een erg belangrijke middleweight matchup. Achteraf in de post-fight interview met Marloes Coenen liet van Steenis weten dat hij niet blij was met zijn performance en onthulde dat hij met een behoorlijke blessure kampte voor de partij.

Comments

comments

Categories
BellatorBellatorEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY