Akira FC 1

(Resultaten) Akira FC 1 van Fight Club Den Haag

Vandaag was Fight Club Den Haag's Akira FC 1 en er waren 2 grote MMA partijen op de kaart en 1 grote uitvaller.

Vandaag stond een van de gevechten op de kaart waar wij naar uitkeken tussen Mohamed Elawil vs Leon Jansen. Beide vechters die bekend staan om hun vechters hart namen het tegen elkaar op. Elawil won het staande, maar het gevecht einde op de grond, toen beide heren een leg lock probeerde te zetten bij elkaar. En Elawil was eerder en Jansen moest daarvoor aftikken.

Fernando Groenhart stond op de poster tegenover Piotr Walawski, maar stapte de ring in tegen de tegenstander van Joey Berkenbosch, Lait Najar. Het gevecht begon staand en Groenhart kreeg in trap tegen zijn tok aan wat direct leidde tot een korte pauze om weer op adem te komen. Daarna sloeg Groenhart zijn slag en sloeg Najar neer en finisht het gevecht in de eerste ronde op TKO.

Joey Berkenbosch stond ook op de kaart maar zijn tegenstander vocht tegen Fernando Groenhart, de reden hiervoor is nog niet duidelijk. Hierdoor kon Berkenbosch zijn langverwachte come back vanavond niet plaatsnemen.

Voor uitslagen van de volledige kaar (die live worden upgedate), klik hier.

Comments

comments

Categories
EventsFight Club Den HaagFight Club Den HaagMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY