Dutch Fight Podcast #27 – Brian Hooi & Bastiaan de Hooge

Damn, de 27ste aflevering alweer. Ditmaal twee gasten voor jullie, Bellator MMA debutant en vriend van de podcast Brian Hooi en Ruthless atleet Bastiaan de Hooge.

Als eerste spreken we met Brian Hooi die op het punt staat om een statement te gaan maken op het historische Bellator Parijs event op 10 oktober aanstaande. Zoals altijd is Hooi weer super gefocust op zijn doel, en dat is dominante performance neer te zetten. We hebben het natuurlijk over zijn partij, het deelnemen aan het eerste MMA event in Frankrijk en zijn verdere plannen. Hij reist de 5de af naar Parijs samen met zijn broertje een aan het werk te gaan en Bellator te laten zien dat hij daar hoort te vechten.

Daarna spreken we de 20-jarige Ruthless FC atleet, Bastiaan de Hooge die eigenlijk volgend weekend zou vechten tijdens ECE tegenover Nicky Ritfeld. Helaas is hij een behoorlijke blessure opgelopen tijdens de voorbereiding en zal hij er voorlopig wel uit liggen. De jonge de Hooge heeft alles op sport gefocust in zijn leven en kan natuurlijk niet wachten om te herstellen. We hebben het over zijn verleden en hoe hij in aanraking is gekomen met vechtsport, zijn blessure en verdere plannen.

We zijn niet alleen te zien op YouTube, maar je kan ons ook beluisteren op al jou podcast platforms. Klik op jou favoriete platform voor de Dutch Fight Podcast of bekijk ze gewoon hier op de website.

 Apple Podcast
 Spotify
 Google Podcasts
 YouTube

Comments

comments

Categories
BellatorEnfusionMMA NieuwsNewsPodcastVideos

RELATED BY