Germaine de Randamie pakt eerste submission winst van haar carrière

Germaine de Randamie pakt eerste submission winst van haar carrière

The Iron Lady behoud haar #1 positie in de bantanweight divisie van de UFC

In het co-main event van UFC Fight Night stond Germaine de Randamie tegenover Julianna Pena op Fight Island. De Nederlandse was uiteraard te sterk voor haar tegenstander op de voeten die op haar beurt de partij naar de grond wilde brengen. Dat lukte ook een aantal keer totdat de Randamie in de laatste ronde haar armen om Pena’s nek wist te krijgen en de guillotine choke aanzette.

Dit is de eerste submission overwinning in de Randamie’s carrière en haar teammate Duane van Helvoirt vertelde ons gisteren toevallig al dat de Randamie, Pena zou kunnen submitten. Germaine de Randamie zet hier de hele bantamweight divisie op scherp en is ze weer op weg naar die felbegeerde belt.

Germaine de Randamie verdient hiermee Performance of the Night bonus en gaat naar huis met een extra $50.000 dollar!

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultatenUFCUFC

Leave a Reply

RELATED BY