Agy Sardari is de Cage Warriors Lightweight kampioen

Agy Sardari is de Cage Warriors Lightweight kampioen

Het duurde even voordat “The Wolverine” in zijn spel zat maar wist in de eerdere rondes toch veel schade aan te brengen aan het voorste been van zijn tegenstander Jack Grant. De binnenkant low kick werd ook veelvuldig gebruikt door Sardari en in de derde ronde kwam zijn spel echt op gang. Zijn verdedigend worstelen was on point en wist de partij verder te controleren met combinaties, takedowns en zijn uitput. De partij ging via split decision naar Agy Sardari en heeft hij de felbegeerde titel binnen weten te halen.

De twee laatste Cage Warriors lightweight kampioenen zijn beide getekend door de UFC dus die implicaties zijn enorm voor de kersverse Cage Warriors lightweight kampioen. Wanneer en of Agy Sardari zijn titel gaat verdedigen is natuurlijk nog onbekend maar de toekomst ziet er rooskleurig uit voor “The Wolverine”.

Comments

comments

Categories
Cage WarriorsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY